Оцінка значимості розвитку інноваційно-інвестиційних процесів для економічного зростання регіону - Цадо, Г. В.; Tsado, А. (КНТУ, 2012)
В статті описано процес оцінки значимості розвитку інвестиційних та інноваційних процесів для економічного зростання регіону на прикладі Дніпропетровської області. Наведено результати рейтингування галузей економіки з позиції інвестиційного та інноваційного розвитку. Побудована матриця інноваційно-інвестиційного розвитку галузей промисловості Дніпропетровщини. In the article the process of estimation of meaningfulness of development of investment and innovative processes is described for the economy growing of region on the example of the Dnepropetrovsk area. Results over of рейтингування industries of economy are brought from position of investment and innovative development. Built matrix of innovative-investment development of industries of industry of Dnipropetrovsk Oblast.
Estimation of meaningfulness of development innovative-investment processes for the economy growing of region
Keywords: регіон; розвиток; економічне зростання; економічний розвиток регіону; економічне зростання регіону; рейтинг; інвестиційний процес; інноваційний процес; оцінка