Інноваційні підходи реалізації якісної освіти у вищій школі - Котенко, Т. М. (Бондаренко М.О., 2015)
В тезах зазначено, що процес упровадження інновацій доцільно розподіляти на основні етапи, враховуючи теоретичну і практичну підготовку викладачів. Технології ї в галузі навчання і виховання принципово відрізняються від промислових технологій. Основна відмінність полягає в більшій гнучкості перших, центром уваги яких, вихідним і кінцевим результатом є людина, а основним параметром виміру виступає рівень її розвитку
Keywords: вища школа; якість освіти; інноваційні підходи