Автоматичне управління температурою та тривалістю індукційного нагрівання при наплавленні композиційних покриттів на деталі машин - Віхрова, Л. Г.; Аулін, В. В.; Бісюк, В. А. (КНТУ, 2009)
Наведено результати аналізу факторів, що впливають на якість індукційного наплавлення композиційних покриттів, запропоновано методи управління параметрами процесу індукційного наплавлення, наведено рівняння, що визначають залежність температури наплавлення від параметрів процесу. The results of analysis of factors which influence on quality induction smelting of composition coverages are resulted, the methods of management the parameters of process of induction smelting are offered, equalizations which determine dependence of temperature of smelting from the parameters of process are resulted.
Keywords: композиційне покриття; композиційний матеріал; індукційне наплавлення; автоматична система управління; оптимізація параметрів процесу; керування температурою наплавлення