Технологія проектування програмних систем - Смірнов, В. В.; Смірнова, Н. В. (КНТУ, 2013)
Для студентів денної форми навчання, що вивчають навчальну дисципліну “Технологія проектування програмних систем” за напрямом підготовки 7.050102.01, 8.050102.01 «Комп’ютерні системи та мережі», 7.050102.02, 8.050102.02 «Системне програмування». Лабораторні роботи розроблені на сучасному науково - методичному рівні. Відповідають вимогам до курсу практичного навчання студентів, у доступній формі викладені теоретичні відомості і описані практичні кроки оволодіння основами технології проектування програмних систем