Інвестиційне забезпечення сталого розвитку підприємств агробізнесу - Шапошнік І. С. (РВЛ ЦНТУ, 2026)
Теза доповіді ІV Всеукраїнської науково-практичної конференції «Актуальні проблеми економіки та підприємництва в умовах викликів і загроз».
Keywords: інвестиційне забезпечення; сталий розвиток підприємств; підприємства агробізнесу; агробізнес