Розробка та дослідження системи стабілізації натягу полотна флексографічної машини - Поченікін, Владислав Олександрович; Pochenikin, Vladislav (ЦНТУ, 2025)
Випускну кваліфікаційну роботу присвячено проблемі стабілізації натягу полотна у флексографічних друкарських машинах з метою підвищення якості друку та надійності роботи технологічного обладнання. The final qualification work is devoted to the problem of stabilizing the web tension in flexographic printing machines in order to improve the printing quality and reliability of the technological equipment.
Development and research of a flexographic machine web tension stabilization system
Keywords: флексографічна машина; натяг полотна; система автоматичного керування; регулятор; стабілізація; flexographic machine; canvas tension; automatic control system; regulator