Прудченко, С. В.2016-05-192016-05-192008Прудченко, С. В. Особливості обліку продуктів харчування у закладах охорони здоров’я / С. В. Прудченко // Наукові праці Кіровоградського національного технічного університету. Економічні науки: зб. наук. пр. - Кіровоград: КНТУ, 2008. - Вип. 14. - С. 202-205.https://dspace.kntu.kr.ua/handle/123456789/2494У статті досліджено сучасний стан реформування обліку у бюджетній сфері. Проаналізовано особливості бухгалтерського обліку продуктів харчування у закладах охорони здоров’я, визначено основні проблеми. Надано характеристику чинників, що визначають сучасний рівень організації обліку у закладах охорони здоров’я. Запропоновано напрямки удосконалення обліку продуктів харчування у бюджетних установах. In the article investigational the modern consisting of reformation of account is of budgetary sphere. The features of record-keeping of food in establishments of health protection stuffs are analysed, certainly basic problems. Description of factors which determine the modern level of organization of account in establishments of health protection is given. Directions of improvement of account of food stuffs are offered in budgetary establishments.uk-UAреформування облікубюджетні установизаклади харчуванняпродукти харчуваннязаклади охорони здоров’яавтоматизація облікуматематичні методиОсобливості обліку продуктів харчування у закладах охорони здоров’яArticle