Економіка державного сектору - Головченко, Н. Ю.; Головченко, О. О. (КНТУ, 2016)
Методичні рекомендації з курсу “Економіка державного сектору” призначені для вивчення курсу та проведення практичних занять з теоретичних та практичних питань студентами-магістрами, містять завдання для самостійної роботи студентами спеціальності 8.03050803 “Оподаткування” денної форми навчання.
Keywords: магістр; оподаткування; державний сектор; економіка державного сектора; лекції; практичні заняття; самостійна робота