Використання інформаційних технологій в обліку фінансових результатів сільськогосподарських формувань - Прохар, Н. В.; Prohar, N. (КНТУ, 2011)
В статті розглянуто особливості автоматизованого формування фінансових результатів сільськогосподарських формувань та розроблено пропозиції для його вдосконалення. At the article was features of the automated forming of financial results are considered on agricultural enterprises and suggestions are developed for his perfection.
Using of information technologies is in the account of financial results of the agricultural formings
Keywords: автоматизація; інформаційні технології; доходи; витрати; фінансові результати; центри відповідальності; сільськогосподарські формування