Вивчення затрат часу методом “моментних спостережень” - Мороз, В. Є.; Moroz, V. (КНТУ, 2010)
У статті обґрунтована роль нормування затрат робочого часу при виконанні ремонтних робіт сільськогосподарської техніки методом “моментних спостережень”. In the article the role of setting of norms of expenses of working hours is grounded at implementation of repair works of agricultural technique by the method of “moment supervisions”.
Study of expenses of working hours by the method of “moment supervisions”
Keywords: метод “Моментних спостережень”; затрати часу; кількість спостережень; гарантійний коефіцієнт; закон нормального розподілення; точність спостережень; обхід; число обходів; допустима похибка; питома вага досліджує мого елементу