Охорона праці при проектуванні систем автоматизації виробництва - Босов, Євген Павлович; Жесан, Роман Володимирович; Каліч, Віктор Михайлович; Голик, Олена Петрівна; Зубенко, Валентина Олександрівна (ЦНТУ, 2022)
В навчальному посібнику розглянуто основні положення та порядок вивчення курсу «Основи охорони праці», надано теоретичне обґрунтування розрахунку технічних засобів охорони праці при проектуванні систем автоматизації виробництва, наведено рекомендації щодо виконання контрольних робіт і висвітлення питань охорони праці у магістерській кваліфікаційній роботі при розробці засобів автоматизації виробництва.
Рекомендовано Вченою радою Центральноукраїнського національного технічного університету в якості навчального посібника для студентів спеціальностей: 141 Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка, 151 Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології, всіх форм навчання (протокол № 9 від 30.06.2022 р.).
Keywords: законодавча база; нормативна база; закон; праця; безпека; система; гігієна праці; санітарія