Національні проекти України: проблеми їх інституціонального та ресурсного забезпечення - Кушнір, Л. Л.; Kushnir, L. (КНТУ, 2012)
У статті здійснено огляд сучасного стану національних проектів України. Виявлено особливості і результати національного проектування в зарубіжних країнах. Проаналізовано базові обмеження інституціонального та ресурсного забезпечення вітчизняних національних проектів і вказано можливі шляхи їх подолання. Current condition of national projects in Ukraine is observed in the article. Peculiarities and results of national projection in foreign countries are defined in this investigation. Basic restrictions of institutional and resource provision of national projects were analyzed and possible ways of solving these problems were indicated.
National projects in Ukraine: problems of their institutional and resource provision
Keywords: національні проекти; індикативне планування; інституціональні перешкоди; інституціональне забезпечення; ресурсні обмеження; ресурсне забезпечення