Обґрунтування підходу підвищення точності ідентифікації співвідношення руда/вода в кульових млинах з циркулюючим навантаженням - Сербул, О. М.; Кондратець, В. О. (КНТУ, 2009)
У статті приведені результати аналізу по обґрунтуванню підходу підвищення точності ідентифікації співвідношення руда/вода в кульовому млині з циркулюючим навантаженням. Доведено, що допустиму помилку ідентифікації технологічного параметра можна забезпечити оптимізацією точнісних характеристик вимірювальних засобів. In article are brought results of the analysis on motivation of approach increasing of accuracy to identifications of the correlation ore/water in ball mill with circulating load. It is proved that possible mistake to identifications of the technological parameter possible to provide at optimization an accuracy features of the measuring facilities.
Keywords: кульовий млин; співвідношення руда/вода; ідентифікація; підвищення точності; оптимізація