Обґрунтування довжини гнучких пневматичних трубок при вимірюванні параметрів хвильового процесу завиткового живильника - Мацуй, А. М.; Кондратець, В. О.; Сербул, О. М.; Macuy, А.; Kondratec, V.; Serbul, А. (КНТУ, 2012)
Стаття присвячена системі, що складається з камери тиску вторинного перетворювача, ввідної трубки та манометричного датчика тиску з пневматичною трубкою. Розглянуто конструктивні елементи завиткового живильника у горизонтальній і вертикальній площинах і на цій підставі вибрано місце установки датчиків тиску пульпи. Виходячи з конструктивних особливостей завиткового живильника і вимірювальних засобів, обґрунтовано довжину пневматичних трубок, яка повинна складати 3,0 м. The article is devoted the system, which includes the chamber a pressure of the second transformer, introductory tube and manometry pressductor with a pneumatic tube. The structural elements of snail feeder are considered in a horizontal and vertical planes, on this basis the place of setting of pressductors pulp is chosen. Coming from the structural features of snail feeder and measurings facilities, is grounded length of pneumatic tubes, which must be evened 3,0 м.
Ground of length of flexible pneumatic tubes at measuring parameters of wave process snail feeder
Keywords: завитковий живильник; хвильовий процес; вимірювання параметрів; довжина пневматичних трубок; перетворювачі тиску