Програмне забезпечення системи клавіатурного шпигуна в KVM-switch побудованого на базі мікроконтролера PIC16C57C - Саванчук, Акім Вікторович; Savanchuk, Akim (ЦНТУ, 2025)
В даній випускній кваліфікаційній роботі за першим (бакалаврським) рівнем вищої освіти розроблено програмне забезпечення, яке призначено для системи клавіатурного шпигуна в KVM-switch побудованого на базі мікроконтролера PIC16C57C. Метою розробки є програмне забезпечення системи клавіатурного шпигуна в KVM-switch побудованого на базі мікроконтролера PIC16C57C. Результат роботи – програмна реалізація системи клавіатурного шпигуна в KVM-switch побудованого на базі мікроконтролера PIC16C57C. В процесі роботи над програмною моделлю виконано аналіз існуючих апаратних та програмних засобів. В повній мірі описані всі компоненти розробленого програмного забезпечення. Розроблено зручний інтерфейс користувача. Наведені інструкції по роботі з програмними засобами. Програма може використовуватися на KVM-світчі на базі платформи Arduino. Програму розроблено в середовищі C++. In this final qualification work for the first (bachelor's) level of higher education, software has been developed, which is intended for a keyboard spy system in a KVM-switch built on the basis of a PIC16C57C microcontroller. The purpose of the development is the software for a keyboard spy system in a KVM-switch built on the basis of a PIC16C57C microcontroller. The result of the work is a software implementation of a keyboard spy system in a KVM-switch built on the basis of a PIC16C57C microcontroller. In the process of working on the software model, an analysis of existing hardware and software was performed. All components of the developed software are fully described. A user-friendly interface has been developed. Instructions for working with software tools are provided. The program can be used on a KVM switch based on the Arduino platform. The program is developed in the C++ environment.
Software for a keyboard spy system in a KVM-switch built on the basis of a PIC16C57C microcontroller
Keywords: комп’ютерна інженерія; KVM-switch; PIC16C57C; computer engineering