Формування перспективної ремонтно-обслуговуючої бази агропромислового комплексу - Молодик, М. В.; Моргун, А. М.; Чумак, В. К.; Шаповал, Л. І.; Котенко, С. С.; Молодик, Л. П.; Molodyk, М.; Могgun, А.; Chumak, V.; Shapoval, L.; Kotenko, S.; Molodyk, L. (КНТУ, 2009)
Проаналізовано стан та викладено перспективні шляхи формування і розвитку ремонтно - обслуговуючої бази агропромислового комплексу України в сучасних умовах господарювання. Показано, що техсервісні формування необхідно спрямувати на забезпечення високої технічної готовності МТА, оперативного усунення відмов підвищення надійності машин в процесі їх ремонту та модернізації. The state is analysed and the perspective ways of forming and development of repair-attendant base of agroindustrial complex of Ukraine are resulted in the modem terms of management. It is rotined that the servis formings must be sent to providing of high technical readiness of MTA, operative removal of refuses, increase of reliability of machines in the process of their repair and modernization.
Forming of perspective repair-attendant the bases of agroindustrial complex
Keywords: ремонтно-обслуговуюча база; технічний сервіс; повнокомплектний ремонт; агрегатно-вузловий ремонт