Матеріалознавство та термічна обробка зварних з’єднань - Кузик, О. В.; Кропівний, В. М.; Кропівна, А. В.; Молокост, Л. А. (ЦНТУ, 2018)
Методичні рекомендації містять загальні положення щодо організації самостійної роботи студентів з дисципліни «Матеріалознавство та термічна обробка зварних з'єднань», тематику лабораторних, приклад контрольних питань, порядок проведення роботи, порядок оформлення звіту та методичні вказівки до їх підготовки
Keywords: будова металів; гартування; термічна обробка; сталь; чавун; маркування; легування; відпускання