Програмування мобільних пристроїв та систем - Смірнов, В. В.; Смірнова, Н. В. (ЦНТУ, 2019)
Для студентів денної форми навчання, що вивчають навчальну дисципліну “Програмування мобільних пристроїв та систем” за спеціальністю 123 «Комп’ютерна інженерія», спеціалізацією «Комп’ютерні системи та мережі».