Пристрій для масажу - Лушніков, В. М.; Чайковський, О. Б.; Златопольський, Ф. Й.; Краснюк, Д. С.; Грицієнко, В. І.; Lushnikov, V.; Chaikovskyi, O.; Zlatopolskyi, F.; Krasniuk, D.; Hrytsiienko, V. (My University, 2009)
Пристрій для масажу, який містить джерело підвищеного тиску повітря, з'єднаний повітропроводом з колектором, що має засіб регулювання тиску повітря, блок управління, який керує джерелом підвищеного тиску повітря, засобом регулювання тиску та повітророзподільниками, один вхід повітророзподільника з'єднаний повітропроводом з колектором підвищеного тиску, а другий - з атмосферою, набір аплікаторів, закріплених на тілі пацієнта у необхідних для лікування місцях, який відрізняється тим, що корпус аплікатора має форму прямокутного паралелепіпеда, на протилежних сторонах корпуса закріплені напрямні, які кінематично з'єднані з тримачем прямокутної форми із закріпленою на вільному (нижньому) боці тримача герметичною масажною камерою з еластичного матеріалу, яка по довжині камери стикається зі шкірою пацієнта, а повітропроводом з'єднана з середнім виходом повітророзподільника, два крайніх виходи повітророзподільника з'єднані повітропроводами з двома герметичними мішками, торцеві стінки яких закріплені на площинах тримача та на протилежних стінках корпуса аплікатора, всі виходи повітророзподільника забезпечені датчиками контролю тиску повітря, які з'єднані з блоком управління, робота якого забезпечена змінною програмою.
Massaging device
Keywords: масаж; massag