Система автоматичного регулювання температури при виробництві сухого молока - Нестеренко, Олександр Миколайович; Nesterenko, Oleksandr (ЦНТУ, 2025)
В роботі розглянуті тенденції розвитку виробництва сухого молока, характеристика сучасних технологій сушіння молока. Проведений ґрунтовний аналіз об’єкта керування показав велику кількість зовнішніх збурень, що діють на сушильну башту, та можливості регулювання температури вихідного повітря. The paper considers trends in the development of milk powder production, characteristics of modern milk drying technologies. A thorough analysis of the control object showed a large number of external disturbances acting on the drying tower, and the possibility of regulating the outlet air temperature.
Automatic temperature control system for milk powder production
Keywords: система автоматичного регулювання; температура; сухе молоко; automatic adjustment system; temperature; dry milk