Інтегральна оцінка конкурентоспроможності робочої сили Кіровоградської області та основні проблеми її забезпечення - Глевацька, Н. М. (КНТУ, 2004)
Стаття присвячена дослідженню оцінки рівня конкурентоспроможності робочої сили Кіровоградської області. Clause is devoted to research of an estimation of a level of competitiveness of a labour of the Kirovograd area.
Keywords: конкурентоспроможність робочої сили; факторний аналіз; фактори