До визначення зони розсіву туків при відбитті від стержневого розсіювача - Дейкун, В. А.; Васильковський, О. М.; Філімоніхін, Г. Б.; Deikun, V.; Vasil'kovskiy, О.; Filimonihin, G. (КНТУ, 2012)
У статті приводяться результати експериментальних досліджень по визначенню факторів які впливають на рівномірність розподілу гранульованих мінеральних добрив по ширині захвату робочого органу при використанні циліндричного та конічного розподільників, приведено висновки по роботі. The article presents the results of experimental studies to determine factors that affect the uniformity of distribution of granular fertilizer in width of the working body when using cylindrical and conical valve, given the conclusions of the work.
To determination of area of rasseva of tukov at a rebound from the cored reflector
Keywords: розсів туків; локально; зона покриття; стержневий розподільник; конусний розподільник; рівномірність розподілу