Військова агресія як інструмент протистояння цивілізаційним змінам - Яковенко, Р. В.; Yakovenko, R. (Харків : Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2017)
Проаналізовано економічну та зовнішньополітичну діяльності керівництва російської федерації як способу зберігання економічної влади The article analyzes the economic and foreign policy activities of the Russian Federation leadership as a way of preserving economic power
Military aggression as an instrument of confrontation with civilizational changes
Keywords: гібридна війна; технічний прогрес; постіндустріальна економіка; економічна система; hybrid war; technical progress; post-industrial economy; economic system