Проект військової гімназії в м. Ковель, Волинської області - Андалюкевич, Олексій Юрійович; Andaliukevych, Oleksii (ЦНТУ, 2024)
Кваліфікаційна робота присвячена розробці проекту військової гімназії в м. Ковель Волинської області. Розроблено об'ємно-планувальне та архітектурно-конструктивне рішення триповерхової будівлі загальною площею 2589 м². Виконано розрахунки основних несучих конструкцій, зокрема збірно-монолітних стрічкових фундаментів. Проведено розрахунки з будівельної фізики для забезпечення комфортних умов експлуатації. Розроблено технологію та організацію будівельних робіт, складено календарний план та будгенплан. Передбачено заходи з охорони праці та безпеки експлуатації будівлі.The qualification work is devoted to the development of a project for a military gymnasium in Kovel, Volyn region. The space-planning and architectural-structural solution of a three-storey building with a total area of 2589 m² has been developed. Calculations of the main load-bearing structures, in particular precast-monolithic strip foundations, have been performed. Building physics calculations have been carried out to ensure comfortable operating conditions. The technology and organization of construction works have been developed, a schedule and construction master plan have been drawn up. Measures for labor protection and safety of the building operation have been provided.
Project of a military gymnasium in Kovel, Volyn region
Keywords: військова гімназія; проектування; будівництво; military gymnasium; design; construction