Розробка логістичної системи молочної ферми - Гамалій, В. Ф.; Ніколаєв, І. В.; Гамалий, В. Ф.; Николаев, И. В.; Gamaliy, V.; Nikolaiev, I. (КДТУ, 2004)
У статті запропоновано структуру логістичної системи молочної ферми на основі циклу обернення засобів виробництва і інформаційних потоків, яка відображає взаємозв’язки між найважливішими підсистемами: закупівля, планування і управління виробництвом, збут. Що дозволяє покращити ефективність управління фермою в цілому. В статье предложена структура логистической системы молочной фермы на основе цикла обращения средств производства и информационных потоков, которая отражает взаимосвязи между важнейшими подсистемами: закупка, планирование и управление производством, сбыт. Что позволяет повысить эффективность управления фермой в целом. The article suggests the structure of the logistic system of the dairy farm on the basis of the circulation cycle of the means of production and information flows, which reflects the interrelations between the most important subsystems: procurement, planning and production management, sales. That allows to increase efficiency of management of a farm as a whole.
Разработка логистической системы молочной фермы
Development of a logistic system for a dairy farm
Keywords: логістична система; ферма; структура; матеріальні і інформаційні потоки; управління; логистическая система; материальные и информационные потоки; управление; logistics system; farm; structure; material and information flows; management