Програмне забезпечення системи кібербезпеки резервного копіювання налаштувань маршрутизаторів локальної мережі для забезпечення доступності - Плужник, Владислав Олександрович; Pluzhnyk, Vladyslav (ЦНТУ, 2024)
В даній випускній кваліфікаційній роботі за першим (бакалаврським) рівнем вищої освіти розроблено програмне забезпечення, яке призначено для системи кібербезпеки резервного копіювання налаштувань маршрутизаторів локальної мережі для забезпечення доступності. Метою розробки є програмне забезпечення системи кібербезпеки резервного копіювання налаштувань маршрутизаторів локальної мережі для забезпечення доступності. Результат роботи – програмна реалізація системи кібербезпеки резервного копіювання налаштувань маршрутизаторів локальної мережі для забезпечення доступності. В процесі роботи над програмною моделлю виконано аналіз існуючих апаратних та програмних засобів. В повній мірі описані всі компоненти розробленого програмного забезпечення. Розроблено зручний інтерфейс користувача. Наведені інструкції по роботі з програмними засобами. Програма може використовуватися на ПЕОМ з ОС Windows 10/11. Програму розроблено в середовищі RAD Studio Delphi. In this final qualification work at the first (bachelor) level of higher education, software is developed, which is intended for a cyber security system for backing up the settings of local network routers to ensure availability. The goal of the development is the cyber security system software to backup the settings of the LAN routers to ensure availability. The result of the work is a software implementation of a cyber security system for backing up local network router settings to ensure availability. In the process of working on the software model, an analysis of existing hardware and software was performed. All components of the developed software are fully described. A convenient user interface has been developed. Instructions for working with software tools are provided. The program can be used on a PC with Windows 10/11 OS. The program was developed in the RAD Studio Delphi environment.
Cybersecurity system software backs up LAN router settings to ensure availability
Keywords: кібербезпека; резервне копіювання налаштувань; cyber security; backup of settings