Методичні рекомендації для підготовки до семінарських занять з дисципліни: «Інноваційний розвиток агропідприємств» - Кернасюк, Ю. В.; Бугаєва, М. В. (ЦНТУ, 2024)
Методичні рекомендації для підготовки до семінарських занять з дисципліни «Інноваційний розвиток агропідприємств».
Keywords: інноваційний розвиток агропідприємств; розвиток агропідприємств; агропідприємства