Суб’єкти зовнішнього контролю виробничих витрат у житлово-комунальному господарстві - Головченко, О. О.; Головченко, Н. Ю. (КНТУ, 2006)
Стаття присвячена дослідженню та систематизації суб’єктів зовнішнього контролю виробничих витрат у житлово-комунальному господарстві. Системно визначені інформаційні потреби та повноваження окремих суб’єктів зовнішнього контролю виробничих витрат. Побудовано модель здійснення зовнішнього контролю витрат на виробництво у житлово-комунальному господарстві. The article is dedicated to research and ordering of subjects of external control of industrial expenses in housing and communal services. System information needs and rights of separate subjects of external control of industrial expenses are determined. The model of external control of expenses in housing and communal services is constructed.
Keywords: зовнішній контроль; суб’єкт; виробничі витрати; житлово-комунальне господарство