Макроекономіка. Самостійні роботи - Волчкова, Г. К.; Volchkova, H. (ЦНТУ, 2018)
Методичні вказівки містять перелік тем для науково-дослідної роботи студентів, рекомендовану літературу з макроекономіки. The guideline contains a list of topics for students’ research work and recommended literature on macroeconomics.
Macroeconomics
Keywords: макроекономіка; самостійна робота; рекомендована література; тематика науково-дослідних робіт; macroeconomics; individual work; recommended books; topics of research work