Світове сільське господарство. Практичні роботи - Васильковська, К. В.; Малаховська, В. О. (ЦНТУ, 2021)
Методичні рекомендації розроблені для виконання практичних робіт з дисципліни "Світове сільське господарство".
Keywords: світ; сільське господарство; міжнародний досвід; технологічні аспекти