Конспект лекцій з курсу «Ефективне використання електроенергії в системах енергопостачання» - Плєшков, П. Г. (ЦНТУ, 2023)
В конспекті лекцій зібрано матеріали, що використовуються під час лекційних занять з дисципліни «Ефективне використання електроенергії в системах енергоспоживання» для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня зі спеціальності 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» за освітніми програмами «Електротехнічні системи електроспоживання» та «Енергетичний менеджмент».
Keywords: ефективне використання електроенергії; енергоощадність; енергозбереження; системи енергопостачання