Ідентифікація динаміки зміни урожайності поля в якості збурення, що діє в автоматизованій системі стабілізації потоку хлібної маси зернозбирального комбайну - Свірень, М. О.; Дідик, О. К.; Мірошніченко, М. С.; Sviren, M.; Didyk, O.; Miroshnichenko, M. (КНТУ, 2012)
В статті розглянуті результати оцінки спектральної щільності зміни урожайності зернових по ходу руху комбайну за відомою картографічною інформацією на класі дробово-раціональних функцій комплексного аргументу. In the article the considered results of estimation of spectral closeness of change of the productivity grain-growing on motion of combine on the known cartographic information on the class of shot-rational functions of complex argument.
Authentication of change dynamics of the field productivity as indignation that operates in automated system of stabilizing of panary mass stream of combine harvester
Keywords: зернозбиральний комбайн; система стабілізації; потік хлібної маси; урожайність поля