Програмне забезпечення системи кібербезпеки для стисненого збереження інформації з підвищеною надійністю - Бабак, Андрій Романович; Babak, Andrew (ЦНТУ, 2023)
В даній випускній кваліфікаційній роботі за першим (бакалаврським) рівнем вищої освіти розроблено програмне забезпечення, яке призначено для системи кібербезпеки для стисненого збереження інформації з підвищеною надійністю. Метою розробки є програмне забезпечення системи кібербезпеки для стисненого збереження інформації з підвищеною надійністю. Результат роботи – програмна реалізація системи кібербезпеки для стисненого збереження інформації з підвищеною надійністю. В процесі роботи над програмною моделлю виконано аналіз існуючих апаратних та програмних засобів. В повній мірі описані всі компоненти розробленого програмного забезпечення. Розроблено зручний інтерфейс користувача. Наведені інструкції по роботі з програмними засобами. Програма може використовуватися на ПЕОМ архітектури IBM PC з ОС Windows 10/11. Програму розроблено в середовищі RAD Studio Delphi. In this graduation thesis for the first (bachelor) level of higher education, software is developed, which is intended for a cyber security system for compressed information storage with increased reliability. The purpose of the development is the software of the cyber security system for the compressed storage of information with increased reliability. The result of the work is the software implementation of the cyber security system for compressed storage of information with increased reliability. In the process of working on the software model, an analysis of existing hardware and software was performed. All components of the developed software are fully described. A convenient user interface has been developed. Instructions for working with software tools are provided. The program can be used on PCs of IBM PC architecture with Windows 10/11 OS. The program was developed in the RAD Studio Delphi environment.
Cybersecurity system software for compressed information storage with increased reliability
Keywords: кібербезпека; стиснене збереження інформації; підвищена надійністі; cybersecurity; compressed information storage; increased reliability