Удосконалення мотиваційного менеджменту на засадах бізнес-лідерства - Яценко, Ольга Вікторівна; Yatsenko, Olha (ЦНТУ, 2025)
Метою кваліфікаційної роботи є опрацювання теоретичних засад та формування пропозицій щодо удосконалення мотиваційного менеджменту на засадах бізнес-лідерства. The purpose of the qualification work is to develop theoretical foundations and formulate proposals for improving motivational management on the basis of business leadership.
Improving motivational management on the basis of business leadership
Keywords: мотивація; підприємство; бізнес-лідерство; motivation; enterprise; business leadership