Економічна експертиза. Методичні рекомендації до вивчення курсу - Пугаченко, О. Б.; Фоміна, Т. В. (ЦНТУ, 2022)
Методичні рекомендації з вивчення курсу «Економічна експертиза» призначено для вивчення теоретичних питань курсу, виконання практичних завдань і самостійної роботи студентів та розв’язування тестів здобувачами денної і заочної форми навчання спеціальності 071 «Облік і оподаткування».
Keywords: економічна експертиза; судові експертизи; документальне оформлення результатів експертизи; дослідження об’єктів економічної експертизи