Тактика ділових взаємовідносин та майнового управління - Яковенко, Р. В.; Yakovenko, R. (My University, 2018)
У статті наведено практичні, неодноразово перевірені на практиці, прийоми подолання суперечок і ризику в процесі майнового управління. The article presents practical, repeatedly tested in practice, methods for overcoming disputes and risk in the process of property management.
Tactics of business relationships and property management
Keywords: майнове управління; власність; ризик; суперечки; посередник; конкурент; Property Management; Property; Risk; Dispute; Mediator; Competitor