Механізм удосконалення місцевого оподаткування з використанням методів мікроімітаційного моделювання - Іоненко, К. В. (КНТУ, 2005)
У статті досліджено теоретичні основи мікроімітаційного моделювання та запропоновано його використання у формуванні оптимальної податкової політики органами місцевого самоврядування. In clause is investigated theoretical bases of microimitating modeling and its use in formation of optimum tax policy by bodies of local self-management is offered.
Keywords: місцеві податки; податкова політика; мікроімітаційні моделі; база даних; масова оцінка; органи місцевого самоврядування