Організація документообігу в соціальних інституціях - Фатєєв, Максим Анатолійович; Fateev, Maksim (ЦНТУ, 2024)
Соціальні інституції, до яких, зокрема, належать навчальні заклади, з кожним роком все більше опрацьовують великі обсяги інформації, що потребує її якісної обробки та зберігання. Одним із важливих аспектів їх діяльності є забезпечення ефективного та безперебійного документообігу, який включає створення, реєстрацію, облік, зберігання, пошук та передачу документів. Social institutions, which, in particular, include educational institutions, every year increasingly process large volumes of information that require high-quality processing and storage. One of the important aspects of their activity is the provision of efficient and uninterrupted document flow, which includes the creation, registration, accounting, storage, search and transfer of documents.
Organization of document circulation in social institutions
Keywords: соціальні інституції; документаційне забезпечення; документообіг; social institutions; documentary support; document flow