Розширення джерел використання позикового капіталу підприємства - Попова, С. П.; Геращенко, І. С. (ЦНТУ, 2017)
У статті досліджено теоретичні основи сутності позикового капіталу підприємства, окреслено переваги та недоліки його використання, обґрунтовано перспективи розширення та диверсифікації інструментів формування позикових ресурсів у сучасних умовах.
Keywords: LBO-фінансування; позиковий капітал; банківське кредитування; інвестиційний банківський кредит; проектне фінансування; консорціумний кредит; факторинг; мезонінне фінансування; ECA-фінансування