Фінансове забезпечення розвитку торгівельно-логістичного бізнесу в умовах воєнного стану - Байдала, С. М. (ЦНТУ, 2025)
Досліджено фінансове забезпечення розвитку торгівельно-логістичного бізнесу в умовах воєнного стану