Економічний механізм ефективного розвитку свинарства в сільськогосподарських підприємствах Кіровоградської області - Гончар, Т. І.; Gonchar, T. (КНТУ, 2012)
В статті проаналізовано причини зменшення виробництва свинини в сільськогосподарських підприємствах Кіровоградської області, обґрунтовані організаційно-економічні міроприємства збільшення поголів’я свиней, підвищення їх продуктивності з метою виробництва конкурентоспроможної свинини. In the article reasons of diminishing of production of pork are analysed in agricultural enterprises grounded organizationally economic miropriemstva increase of population of pigs, increase of their productivity, with the purpose of production of competitive pork.
The Economic mechanism of effective development of the pig breeding in the agricultural enterprises of the Kirovogradskoy area
Keywords: економічний механізм; свинарство; сільськогосподарські підприємства; економічна ефективність; кормозабезпечення; ринкове середовище; конкурентоспроможність