Дослідження та програмна реалізація системи керування компонентами інтелектуального будинку за технологією TELETASK - Разумовський, М. (ЦНТУ, 2024)
Дослідження базуються на методах Інтернету речей, методах математичної статистики, методах розробки програмного забезпечення. Результат роботи – програмна реалізація системи керування компонентами інтелектуального будинку за технологією TELETASK. В процесі роботи над програмною моделлю виконано аналіз існуючих апаратних та програмних засобів. В повній мірі описані всі компоненти розробленого програмного забезпечення.
Keywords: комп’ютерні науки; єдиний інтерфейс; системи домашньої автоматизації