Наука – виробництву, 2016 - (:unkn) unknown (КНТУ, 2016)
Збірник містить тези доповідей за матеріалами XLVII наукової конференції викладачів, аспірантів та співробітників, що відбулась 14 квітня 2016 року на базі Кіровоградського національного технічного університету. Містить матеріали досліджень за основними напрямами наукової діяльності в університеті.
Keywords: наукова діяльність; наукова конференція; тези доповідей