Знову до питання державного регулювання створення нової вартості - Фільштейн, Л. М.; Fielstein, L. (КНТУ, 2010)
Статтю присвячено теорії проблеми формування системи менеджменту виробництва нової вартості на рівні держави. Запропонована комплексна програма формування доходів нації, як створеної на всіх щаблях економіки нової вартості, буде сприяти глибшому пізнанню дії економічних законів, дозволить повніше враховувати їх вплив на економіку, обирати варіанти менеджменту виробництва вартості, особливо її нової частини, визначати оптимальні методи її розподілу та використання, ефективно поєднувати державний менеджмент зі стимулюванням розвитку широкої господарської ініціативи суб’єктів господарювання національної економіки. The article is devoted the problem of forming of the system of management of production of new cost at state level.
Again to the question of government control of creation of new cost
Keywords: дохід нації; нова вартість; державний менеджмент; економічність виробництва