Англійська мова. Практичні заняття - Миценко, В. І.; Кармазіна, К. Б. (ЦНТУ, 2024)
Розроблені методичні вказівки призначені для здобувачів освіти 2-го рівня спеціальності “Агроінженерія”. Ці вказівки рекомендовано для використання студентам: денної, очної, заочної та дистанційної форм навчання. У цьому посібнику основну увагу звернено на розуміння специфіки лексико-граматичних засобів мовного стилю, вдосконалення навичок ознайомлювального, переглядового і вивчального читання літератури. Тематика текстів не тільки забезпечує багатий лексико-граматичний навчальний матеріал, а й має значне пізнавальне значення.
Keywords: agricultural engineering; agricultural machines; efficient; design; special service; emergency technical repair machine; vehicle; speed safety; motor-launch; internal-combustion engine; tractor; combine; harvester; seed drill; sprayer; environment; tillage; harrow