Філософія в короткому викладі - Кирильчук, В. Е.; Решетов, О. О.; Стежко, З. В.; Стежко, Г. П. (Імекс ЛТД, 2020)
Пропонований навчальний посібник створено на основі нових стандартів програм з філософії для економічних, технічних та гуманітарних спеціальностей. У ньому в стислій формі викладено найбільш важливі та складні питання історії філософії, онтології, гносеології, соціальної філософії.
Keywords: історія філософії; онтологія; гносеологія; соціальна філософія; феноменологія; філософська антропологія