Експериментальні дослідження пневмомеханічного висівного апарата з периферійним розташуванням комірок для висіву насіння просапних культур - Васильковська, К. В.; Vasilkovskaya, K. (КНТУ, 2012)
Проведено експериментальні дослідження нового пневмомеханічного висівного апарата з периферійним розташуванням комірок для висіву насіння просапних культур. Результати досліджень свідчать про можливість підвищення ефективності точного висіву. Experimental researches of new pneumomechanical sowing vehicle are conducted with the peripheral location of barns for sowing of seed of the cultivated cultures. The results of researches testify to possibility of increase of efficiency of seed-spacing.
Experimental studies a pneumomechanical sowing apparatus the peripheral location of cells for seeding row crops
Keywords: експеримент; установка; висівний апарат; комірка; насіння