Методичні рекомендації до виконання та захисту міждисциплінарної курсової роботи. Облік і оподаткування. Аудит, державний фінансовий контроль та експертиза - Шалімова, Н. С.; Магопець, О. А.; Лисенко, А. М. (ЦНТУ, 2024)
Методичні рекомендації визначають загальні вимоги до тематики, структури, обсягу й оформлення міждисциплінарної курсової роботи за спеціальністю «Облік і оподаткування» освітньо-наукової програми «Аудит, державний фінансовий контроль та експертиза» для здобувачів І курсу денної та заочної форм навчання другого (магістерського) рівня вищої освіти відповідно до стандартів вищої освіти України. Обґрунтовано мету та завдання міждисциплінарної курсової роботи, описано процес її виконання, зазначені основні вимоги до оформлення курсової роботи, описано процес організації захисту робіт.
Keywords: міждисциплінарна курсова робота; облік; оподаткування; аудит; державний фінансовий контроль; експертиза; зміст; структура; орієнтовна тематика; оформлення; організація захисту