Методологічне обґрунтування балансу зерна як дієвого механізму функціонування зернового ринку - Довгенко, Я. О. (КНТУ, 2009)
Охарактеризовано поняття балансу зерна. Розкрито його структуру та особливості формування в умовах стабілізації зернового ринку. It is characterized the meaning of grain balance. It is analyzed its structure and special features of formation in the conditions of grain market stability.
Keywords: баланс зерна; інформаційна база; зерновий ринок