Організація бухгалтерського обліку - Кононенко, Л. В.; Савченко, О. С.; Kononenko, L.; Savchenko, O. (ЦНТУ, 2017)
Методичні рекомендації до написання курсових робіт з дисципліни "Організація бухгалтерського обліку".
Organization of accounting